Zowel Let van Deenen als Anna van Duijn hebben zich meer dan 30 jaar ingezet voor de personeelsvereniging. Het bestuur van de PV is Let en Anna ontzettend dankbaar voor de vele jaren van (vrijwillige) inzet. Jaarfeesten, Sinterklaas, kerststukjes, gepensioneerdendag en wat al niet meer? Beide dames hebben zich niet herkiesbaar gesteld en omdat wij hen zeker gaan missen zoeken we 2 enthousiaste collega’s die het stokje willen overnemen!

Wat kunnen wij doen om de samenwerking binnen ons mooie HagaZiekenhuis nòg prettiger te laten verlopen? Dat is wat wij ons iedere keer afvragen als wij iets organiseren voor onze leden (900! plus nog tientallen zogenaamde buitenleden). Elke maand (meestal dinsdagavond) komen de bestuursleden van HagaNees bij elkaar om te kijken wat voor leuke evenementen wij voor jullie kunnen bedenken! Voorbeelden zijn theater- en museumbezoek, een leuk feest of een sportief evenement. Kijk maar eens op onze site voor een indruk van alles wat wij doen.

Wie wij zoeken

Het bestuur is per direct op zoek naar enthousiaste collega’s die bereid zijn om enige vrije tijd te steken in de vereniging. In het bestuur zijn weinig collega’s uit de zorgeenheden vertegenwoordigd, juist jullie worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wat je doet

Wat je doet is samen nieuwe activiteiten bedenken, organiseren en actief onder de aandacht brengen bij je (directe) collega’s. Dit kan door te flyeren, de publicatieborden actueel te houden en tijdens de koffie-, lunch- en theepauze ter sprake te brengen.

Wat wij bieden

We bieden je, ter afwisseling van je normale werkzaamheden, een heleboel plezier in het samen bedenken en organiseren van leuke, interessante activiteiten voor je collega’s. Natuurlijk deel je mee in de aantrekkelijke kortingen en voordelen voor leden en aan activiteiten kun je, ter compensatie van de vrije tijd en energie die je in de PV steekt, soms gratis of met korting deelnemen!

Voor meer informatie

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vóór 15 maart 2017 contact op met onze voorzitter John Gunneweg op 0650931509 (graag na 16:30 uur) of per email: pv-haganees@hagaziekenhuis.nl

Met vriendelijke groet,