Korting voorstellingen Rijswijkse schouwburg

Leden krijgen op de volgende voorstellingen 2,50 euro korting, in plaats van 1,50 euro korting wat voor alle voorstellingen geldt.

www.rijswijkseschouwburg.nl

Arbeidsvoordeel.nl

Het bestuur van Personeelsvereniging HagaNees maakt sinds 2008 gebruik van de vele voordelen die de website www.arbeidsvoordeel.nl biedt. Het betreft hier een collectief abonnement, waarvan de abonnementskosten, die € 1,= per lid per jaar bedragen, ten laste komen van de personeelsvereniging. Met dezelfde inloggegevens als u krijgt voor www.arbeidsvoordeel.nl kunt u ook inloggen op www.koopuwticket.nl . Deze site heeft een net wat ander aanbod.

Personeelsleden werkzaam bij het Hagaziekenhuis die geen lid zijn van de personeelsvereniging mogen ook gebruik maken van de website. De abonnementskosten voor niet leden bedragen € 12,= per personeelslid per jaar. Wordt u echter lid van de personeelsvereniging dan betaalt u deze abonnementskosten niet. Reden te meer om nu lid te worden van de Personeelsvereniging HagaNees!

Een korte uitleg over  www.arbeidsvoordeel.nl:

De website www.arbeidsvoordeel.nl biedt vele mogelijkheden in uiteenlopende categorieën. Veel bedrijven in de omgeving geven via deze website hoge kortingen, maar bijvoorbeeld ook attractieparken in Nederland en België. Het op de site geplaatste overzicht geeft een indruk van de voordelen en van wat u bespaart als u er gebruik van maakt.

Naast de vele mogelijkheden voor het op een leuke manier invullen van de vrije tijd, of om eens lekker te ontspannen, stelt arbeidsvoordeel.nl u en uw gezinsleden in de gelegenheid gebruik te maken van aantrekkelijke kortingen op diverse andere producten en/of diensten.

Na aanmelding krijgt u een persoonsgebonden unieke code, waarmee u toegang krijgt tot het gedeelte van de site waar gebruik gemaakt kan worden van de naar categorie gerangschikte kortingsmogelijkheden. Om uw persoonlijke code aan te maken, zal arbeidsvoordeel.nl gebruik maken van uw naam, voorletters en geboortedatum. Wij verzoeken u dan ook uw geboortedatum door te geven aan het bestuur van de personeelsvereniging. De gebruikte gegevens worden uitsluitend gebruikt om de inlogcodes aan te maken.

Na ontvangst van de bovengenoemde gegevens worden deze in de database van arbeidsvoordeel.nl geplaatst, waarna u door middel van een activeringscode, die u verstrekt wordt door uw personeelsvereniging, een eigen inlognaam en wachtwoord kunt kiezen.

Op elke voordeelbon of toegangsbewijs die u uitprint, komen uw persoonlijke gegevens te staan. Er kan namelijk door de kortingsaanbieder om een legitimatie gevraagd worden en de door u verstrekte gegevens staan ook op uw legitimatiebewijs.

Personeelsleden die geen lid zijn van de personeelsvereniging dienen de benodigde  gegevens ook door te geven aan de personeelsvereniging. De personeelsvereniging zorgt er dan voor dat u na ontvangst van de betaling een activeringscode krijgt.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de PV.