haga_logo
Allereerst hartelijk welkom in het HagaZiekenhuis, wij hopen dat je snel thuis voelt bij ons!

Graag stellen wij ons als personeelsvereniging (PV) even aan je voor. De PV van het HagaZiekenhuis stelt zich ten doel het organiseren van allerlei activiteiten die zoveel mogelijk mensen aanspreken. Hiermee bedoelen wij het samenwerken in het HagaZiekenhuis nòg prettiger te laten verlopen. De PV heeft op dit moment bijna 800 leden en daarnaast enige tientallen buitenleden.

Wat doet de personeelsvereniging?
Een kleine greep uit de activiteiten: Ladies Night, HagaToneel, Paasstukjes maken, bedrijfshockey, CPC-training, bierproeven, theater- en musicalbezoek, ADO Den Haag, jaarfeest, Sinterklaasfeest, weekend weg. Verder betaal je bij de interne bedrijfsfitness HagaFit slechts € 13,75 (normaal € 15,00) per maand.

Website, Facebook en Twitter
De PV heeft een eigen website www.pv-haganees.nl. Deze website is bedoeld om op een moderne en efficiënte manier te communiceren maar is vooral het medium voor het aanmelden voor en bevestigen van deelname aan activiteiten. Daarnaast kun je ons volgen op Facebook en Twitter.

Hebben we je interesse gewekt?
Het lidmaatschap bedraagt slechts € 2,50 per maand netto. Aanmelden kan via onze website. Tip: Het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) biedt de mogelijkheid om de contributie op je brutosalaris in plaats van je netto salaris te laten inhouden. Hiermee wordt het lidmaatschap nog voordeliger. Zie intranet ‘Mijn e-HRM’.

Bestuur

Klik HIER voor de link naar de Bestuurspagina.