PV nieuws

  • 02/08/2020
    08:00 - 17:00

    Nog beschikbare plaatsen voor dit event: onbeperkt

Beste collega,

Hoe is het met je? We hopen allereerst dat je goed gezond bent. We zijn er trots op dat we in het Haga werken met al die toppers! Maar met thuiswerken als norm voor de meesten van ons zien we elkaar weinig of niet op het werk. En beter samenwerken door leuke activiteiten van jullie personeelsvereniging zit er dus ook al niet in. Maar we houden goede moed en gaan doen wat we kunnen binnen de mogelijkheden.

In deze mail praten we jullie graag bij. Lees snel verder.

Activiteiten!
Daar zijn we uiteraard in de basis voor, maar in 2020 kunnen we noodgedwongen veel minder organiseren dan we van plan waren.
Donderdag 9 juli– Social spel, on-line escape room (gratis!). De inschrijving is inmiddels gesloten, we wensen de deelnemers succes!
Verder proberen we binnen de landelijke spelregels nog een leuk zomers feest te organiseren, zodra we meer weten melden we dat.

Wat wil jij?
En we geven dit jaar ook minder geld uit. In 2021 hebben we daarom wat meer te besteden, dus, zeg het maar.
Waar gaan we die extra energie en geld aan besteden?
We nodigen jou uit mee te denken, mail ons je idee en als jouw idee gekozen wordt ga jij gratis mee!

Pennenset bij jubileum en pensioen
Op 30 april ontving geestelijk verzorger Wim Hoefman de eerste luxe pennenset die je als PV-lid krijgt bij pensioen en 25- of 40-jarig dienstjubileum.

Algemene ledenvergadering, huishoudelijk reglement en privacy statement
De jaarlijkse algemene ledenvergadering in maart jl. kon niet doorgaan. Op de agenda stond o.a. het Huishoudelijk reglement, inclusief ons privacy statement. Misschien niet het meest sexy onderwerp maar wel heel belangrijk vinden wij. Naast de statuten staan in het huishoudelijk reglement allerlei praktische afspraken over lidmaatschap, eigen bijdragen aan activiteiten, etc. Het gaat dus ook over hoe wij omgaan met de door jullie betaalde contributie. Kortom, neem even de moeite om het reglement door te lezen en laat weten wat je er van vindt. Wij hechten er belang aan dat we snel met deze afspraken aan de slag kunnen. Daarom willen we niet wachten tot voorjaar 2021. Maar het reglement kan alleen worden vastgesteld als 2/3 van de reacties positief zijn, er mee instemmen.

De tekst is te vinden op: https://www.pv-haganees.nl/wp-content/uploads/190220-Huishoudelijk-Reglement-Personeelsvereniging-HagaNees-19022020.pdf
Breng voor 31 juli a.s. je stem uit via deze link: https://www.pv-haganees.nl/stemmen-hr-en-privacy-statement-2020/ (zorg dat je ingelogd bent)

Tot zover ons nieuws. Pas goed op jezelf en hopelijk tot snel!

Bestuur personeelsvereniging HagaNees

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *