Gratis online escape room!

 • Online escaperoom
  09/07/2020
  19:30 - 20:30

  Nog beschikbare plaatsen voor dit event: 44
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
Aangemeld:
 •  John Gunneweg
 •  Trudie Gunneweg-Cullen
 •  Mariska Scheepbouwer - Van der Snoek
 •  Neeltje van Straten

Hoi allemaal,

Hoe is het met jullie? Op locatie maar ook vanuit huis wordt er hard gewerkt en moet er zelfs een tandje harder worden gewerkt. Dat vraagt om een kleine beloning! Een gratis activiteit voor jullie, trouwe leden van de PV!.

Dit wordt het spannendste én leukste uur tijdens jullie quarantaine!

Socialspel.nl is dé corona-proof online teambuilding activiteit van dit moment. De klassementen worden op een eigen bedrijfspagina bijgehouden want uiteindelijk gaat het maar om één ding: wie lost het snelst het Hoogeboom Mysterie op en gaat er met de eer vandoor?

Dit is ‘het Hoogeboom Mysterie’
“Directie en medewerkers

van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.” 

Geef je uiterlijk dinsdag 30 juni op. Om deel te nemen hebben we je mobiele nummer nodig want het spel wordt via een What’s App groep gespeeld. Uiteraard gebruiken wij je nummer uitsluitend voor deze gelegenheid! Elk lid moet zich apart aanmelden. Wij maken de teams van 6 personen en wijzen een captain aan. Je kunt in het veld opmerking aangeven met wie je graag in 1 team zit, bijvoorbeeld als je met je afdeling mee wil doen. Geef dat dan hieronder aan. Geen garantie maar we proberen er zeker rekening mee te houden.

Datum donderdag 9 juli, van 19:30 – 20:30 uur

Maximaal 48 deelnemers

Kosten 0,00

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *