Al sedert 4 jaar doet het Haga Hockeyteam mee aan de bedrijfscompetitie. Sinds kort hebben wij dankzij de hulp van de personeelsvereniging en de afdeling communicatie van het HagaZiekenhuis prachtige shirtjes, waarin we afgelopen maandag voor het eerst mochten schitteren. Alle wedstrijden vinden plaats op de velden van HGC. De competitie is te volgen via DEZE LINK.

Onze eerste wedstrijd in ons nieuwe tenue werd gespeeld tegen het team van Haaglanden Medisch Centrum. Dat zijn altijd “beladen” wedstrijden, waarin we bij vorige edities meestal met ruime cijfers verloren. Echter, afgelopen maandag, wist een zeer enthousiast en geconcentreerd spelend Haga team het HMC team met 1 – 0 te verslaan. De goal werd gemaakt door Arnout van Gendt, AIOS radiologie, vanuit een soepel verlopende counter. De goal viel ongeveer halverwege de eerste helft, maar ondanks fel aandringen van het HMC konden wij mede dankzij een aantal fraaie reddingen van onze doelman en geconcentreerd verdedigen, de 0 houden. Het HMC betoonde zich een sportief verliezer en de avond werd afgesloten met een uitbundige derde helft! De nieuwe shirtjes hebben zeker bijgedragen aan dit succes.

Verslag 2017

Voor het tweede seizoen op rij neemt het HagaZiekenhuis deel aan de bedrijfshockeycompetitie.
Na vorig jaar op de 7de plek te zijn geëindigd is het streven voor dit jaar bij de top 3 te komen. Hiervoor zijn we nog volop in de race. We staan op de 5de plek met 21 punten uit 11 wedstrijden.
De totale competitie bestaat uit 16 teams, waarbij tevens het Reinier de Graaf en het HMC vertegenwoordigd zijn.
De wedstrijden worden op maandagavond gespeeld op het hockeyterrein van HGC te wassenaar.
Dit jaar staan er nog 4 wedstrijden op het programma. Onder meer spelen we maandag 12 juni tegen het HMC, vergelijkbaar met een soort “Ajax-Feijenoord”. Toeschouwers zijn van harte welkom! Ook volgend jaar zijn we weer van plan mee te doen. Wil je meedoen stuur dan een berichtje aan j.kerkhoffs@hagaziekenhuis.nl.